divendres, 6 d’abril del 2012

Missa Crismal


02/03/2012
Missa Crismal, cor de tota la diòcesi, representada pel Bisbe i el seu presbiteri, els diaques, els seminaristes, membres de la vida consagrada, fidels de moltes parròquies. Celebració que mostra la realitat de l'Església com a obra de l'Esperit Sant. Consagrem el Sant Crisma que acompanyarà la celebració dels sagraments del Baptisme i la Confirmació, de la Ordenació de Bisbes i Sacerdots, de la dedicació d'altars i temples on se celebra l'Eucaristia. Tota una imatge de la realitat de l'Esgle´sia com a obra de Déu, com a família que Ell mateix s'ha escollit per fer-se present en el nostre món i mostrar en el testimoni dels cristians el seu amor per tots.
Festa d'acció de gràcies pel presbiteri diocesà que renova les promeses del dia de la seva Ordenació Sacerdotal. Acció de gràcies per aquells mossens que celebren el 50è i 25è aniversari d'ordenació. Acció de gràcies per la fidelitat, tot i les dificultats.


En aquest dia convido especialment al presbiteri a caminar ben units perquè el Senyor vol que siguem "Un". Creure en l'Església, que és una, comporta preferir la comu-unió amb els germans preveres, que a caminar tot sol, vol dir anteposar la col·laboració a l'individualisme d'una obra, tot i que fos perfecta. Una cosa és certa "no estem cridats a salvar-nos tots sols" (Beat Manuel Domingo i Sol).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.