dijous, 31 de maig del 2012

Confirmacions La Palma i L'Hospitalet


Confirmacions a La Palma d'Ebre. Se celebren per primera vegada després de la restauració del Temple parroquial. Me n'alegro de celebrar en companyia del bisbe Francesc Xavier Ciuraneta, fill de La Palma, bisbe emèrit de Lleida. Ens uneix una bona amistat des de Menorca, quan jo era bisbe d'Eivissa. Em conforta la seva forma de viure la malaltia i el suport de la seva família. És un estímul per oferir als joves que es confirmen, un bon testimoniatge de la força de l'Esperit que impulsa i guia la nostra vida en els moments d'alegria i també, en les dificultats. És un goig confirmar als joves, i també recolzar a mn. Josep Blasco que els ha acompanyat amb constància i alegria.

Confirmacions a la Palma d'Ebre, amb mn. Josep Blasco, el bisbe, mons. Salinas, i el bisbe emèrit, mons. Ciuraneta


Confirmacions interdiocesanes, a l'Hospitalet i MIami. Parròquies situades al cor d'un ambient turístic, força cambiant, però on hi ha una comunitat eclesial que es manté. Entre els que vaig confirmar, són molts els equatorians.
Un goig de saber-se Església Universal, més enllà de qualsevol frontera. En aquest ambient també creix l'Evangeli, i són els joves i les seves famílies les que aporten amb el seu si una resposta valuosa. Un fruit de l'Esperit.




Confirmacions interdiocesanes a L'Hospitalet de l'Infant, amb nois de L'Hospitalet i de Miami-Platja



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.