dissabte, 5 de maig del 2012

Temps de Pasqua, temps de vida nova

Amb la Pasqua s'inicien de nou a les parròquies les celebracions dels sagraments que ens fan cristians: el Baptisme, la Confirmació i l'Eucaristia.
És com una sinfonia en diferents celebracions que hem tingut en diverses parròquies. En totes elles he celebrat el sagrament de la Confirmació com a plenitud del Baptisme, pel que arribem a ser cristians. És el do dels inicis que ens permeten desenvolupar la nostra vocació de cristians i que ens duen al banquet de l'Eucaristia, on Crist, en el passar del temps sempre ens acompanya, ens parla i alimenta.
La Confirmació és una novetat perquè també els joves poden expressar el seu Amén, la seva acollida del do. En realitat, pot haver un regal sense ser acollit? La confirmació és un moment intens de l'acció de Déu, però també es manifesta tant en el do de l'Esperit Sant que habita la nostra vida com el nostre SI que es vol deixar conduir per Ell. Estem en els inicis de la vida cristiana... Els fruits són del futur, són de Déu i de la llibertat de cadascú.
 



Confirmacions a la parròquia de Sant Blai, Tortosa; L'Ametlla de Mar; la parròquiq del Roser, Tortosa; Lligallo del Gangli; La Sénia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.