diumenge, 23 de desembre del 2012

Confirmacions a Bítem i Alcalà de Xivert

Confirmacions a Bítem
En aquest mes, he recorregut la diòcesi de punta a punta, celebran el sagrament de la Confirmació, Alcalà de Xivert, Bítem, Benicarló, Santa Bàrbara, Tivenys...
Celebrar la confiramció en aquest moment de l'any té un gran significat al situar-ho dins del temps de l'Advent, marcat per l'esperança. És una possiblitat per continuar la resta del curs escolar, com un desenvolupament de la realitat viscuda en la celebració de la Confirmació. Sabrem aprofitar-la?

Les confirmacions sempre tenen aquest doble sabor d'alegria, pel do de l'Esperit en tants joves, i al mateix temps de gran preocupació perquè moltes vegades sembla que tot acaba allí i no doni fruit. Possiblement no tenim criteris per medir els efectes del do de l'Esperit en el cor de les persones. Sempre ens caldrà un actitud de confiança, que mai els joves puguin veure en els nostres rostres la recriminació que els diu: no ho feu bé, no esteu a l'alçada.
Confirmacions a Alcalà de Xivert
Cert que l'educar implica també una correcció per estimular la decisió de les persones, però en l'ordre de la fe, la útlima paraula la té l'acció de Déu en la resposta de cadascú. A nosaltres ens cal ser com Joan el Baptista, preparar el camí, acompanyat del nostre propi testimoni.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.