diumenge, 23 de desembre del 2012

Ordenació diaconal

La ordenació d'un servidor de l'Evangeli, és una bona notícia per tota l'Església. El passat dia 5, a la parròquia de Flix, vaig ordenar diaca a Tomàs Biernés.
Una celebració intensa i molt participada. Una gran presència de sacerdots diocesans i de religiosos de la Sagrada Família, doncs Tomàs va treballar durant molts anys en un col·legi d'aquesta congregació.
Déu crida constantment i el tema fonamental és veure com en aquest moment, les comunitats cristianes tenen necessitat de pastors. No fa falta que Déu ens cridi per telèfon a cadascú, es clara la seva crida perquè Ell, des del principi, vol incorporar tots els homes a la seva família, a l'Església.
Tomàs realitzarà el seu ministeri diaconal a les parròquies de Flix i Riba-roja. Serà una nova etapa per la seva vida, que ara, en un moment ja de maduresa vol ser instrument de l'Evangeli per als demés.
El Senyor l'acompanya, l'Església se n'alegra i jo, com a bisbe, dono gràcies a Déu, per aquest nou diaca, que està obert a ser un dia, ordenat prevere.


El seu testimoni pot ser una crida per a altres que en una edat semblant a la seva també poden fer de la seva maduresa una ofrena per al servei del ministeri eclesial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.