dimarts, 25 de desembre del 2012

Dia de Nadal

Nadal és la festa de la Visita de Déu.
El Fill etern es fa un home com nosaltres. És una festa marcada per la confiança i l'alegria i que té ocm a fruit la fraternitat, perquè si Déu s'ha fet Home, si Ell s'aproxima a nosaltres, d'aquí neix el reconeixement també, d'una nova dignitat per totes les persones i d'un nou motiu per a viure com a germans, és a dir, per ESTIMAR.
El Nadal celebra aquesta visita de Déu, que es va realitzar, va arribar a la seva plenitud en el naixement de Jesús, el Fill de Déu, de la Verge Maria. Una vinguda que marca el temps, la història dels homes, i que està oberta al retorn de Crist al final dels temps, on culminarà el camí de vida que Crist ha iniciat.
Quina diferència respecte a tot l'esforç que han suscitat tants mitjans de comunicació, parlant pel fi del món, anunciat pels calendaris mayes. Pensem més en veure on construim la nostra vida, si en profecies falses o en aquest Déu que tan ens estima i ens convoca a viure una franternitat que sempre està en creixement.
BONA FESTA DE FAMÍLIA
Retaule Altar Major, catedral de Tortosa
Una salutació a tots els nens i als pares i mares que tant els estimen, els avis també faran festa i sentiran de prop la visita i l'estima dels seus fills. Que l'alegria sigui el to d'aquestes festes que no poden quedar-se només en les tradicions, sinó que han de creixer per viure el Nadal en aquest món canviant i tantes vegades difícil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.